28.05.24

День Матері у дошкіллі

      Сьогодні в дошкільному закладі Стрілецького ЗЗСО І-ІІ ст. відбулося свято для батьків «МАМА І ТАТО У ВІДПУСТЦІ».

Дошкільнята розповідали вірші про свою маму і свого тата, співали пісні, танцювали, а все відбувалося в атмосфері літа, відпустки, моря, екзотичної природи. Пісеньками, рухами і жестами малята висловили велику любов до своїх батьків, а також за все подякували.





27.05.24

День Матері

 Її руки – завжди найніжніші.

Її любов – підтримує в найскладніші часи.
«Мама» – скільки ж тепла й доброти у цьому слові.
Учні початкових класів Стрілецького ЗЗСО І-ІІст відсвяткували найніжніше свято — день Матері.
Атмосфера веселощів, сміху і радості наповнила наш зал.
Дорогі матері, нехай кожного дня Ваше життя буде наповнене радістю і щасливими моментами разом з вашими потіхами!
Мирного неба та здійснення всіх мрій!




25.05.24

Вибір професії — це відповідальний та важливий крок у доросле життя

         Одним із основних напрямків виховної роботи у Стрілецькому ЗЗСО І-ІІ ст. є профорієнтаційна робота, що допомагає учасникам освітнього процесу здійснити виважений вибір майбутньої професії. Знайти себе в світі професії – означає отримати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально розкрити свої здібності. І тут найважливіше — не схибити! З цією метою було проведено батьківські збори, на яких акцентувалась також увага про роль батьків у підготовці щодо правильного вибору фаху для подальшого щасливого життя. Сподіваємося, що наші випускники свідомо та непохитно оберуть правильну стежину за покликанням.






19.05.24

Участь у І етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 16-17 травня 2024 року у мальовничому селі Соколя відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Участь взяли і здобувачі освіти Стрілецького ЗЗСО І-ІІ ст. рій «НЕЗЛАМНІ».
Протягом 2 днів джурівці милувалися красою природи, показували свої вміння, а тож зустріли нових друзів.
Програма була насиченою:
конкурси «Таборування», туристсько-спортивна «Смуга перешкод», «Стрільба з пневматичної зброї», «Метання гранати», «Рятівник», «Відун», «Впоряд».
Наші діти проявили неабиякі зусилля й здібності. Але найголовніше те, що вони показали справжню згуртованість, пошук шляху до компромісу й дружність, без якої не може обійтися жодна командна гра!
Дякуємо всім, хто долучився до організації та нашим воїнам ЗСУ, що дали нам можливість бути у безпеці під час заходу.
💙💛






18.05.24

Тиждень безпеки дорожнього руху

 Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. У Стрілецькому ЗЗСО І-ІІ ст. з 13 по 17 травня 2024р. відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення здобувачів освіти до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті. Сьогодні, навчаючи дітей Правил дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

Під час проведених заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми. Упродовж тижня школярі мали змогу ознайомитись із виставкою дитячих малюнків «Безпека на дорозі», взяли участь в єдиному уроці «Безпечна дорога додому».
Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли закріпленню знань Правил дорожнього руху.





16.05.24

Екскурсія до пожежників

 Учні 1-4 класів Стрілецького ЗЗСО І-ІІ ступенів відвідали 26 пожежно-рятувальну частину 9 пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Львівській області м. Мостиська. Метою екскурсії було знайомство з правилами пожежної безпеки, роботою пожежників, способами гасіння пожежі та транспортом спеціального призначення. Із здобувачами освіти провів навчальну екскурсію заступник начальника 26 ДПРЧ 9 ДПРЗ ГУ ДСНСУ у Львівській області майор служби ЦЗ Чміль Михайло Богданович.

Під час екскурсії співробітники пожежної частини продемонстрували школярам пожежно-рятувальну техніку, захисне спорядження пожежних-рятувальників, пожежно-технічне обладнання для гасіння пожежі та рятування людей, розповіли про героїчну та відповідальну професію рятувальника.
Дякуємо співробітникам пожежної частини за захоплюючу та пізнавальну екскурсію. Тепер всі хлопці хочуть бути пожежниками