30.05.17

Урочисте відкриття пришкільного табору «Світлячок»

         30 травня 2017 року у нашому НВК відбулося урочисте відкриття відпочинкового пришкільного табору «Світлячок».
       Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням навчального та виховного процесу шкільної програми.
          На офіційній урочистій лінійці з нагоди відкриття відбулось представлення 2 загонів“Усмішки» і « Зірки», кожен загін обрав собі девіз, пісню та виготовив емблему. Вітаючи усіх присутніх начальник  табору Матуш М. З. зазначила, що найкращий відпочинок  відбувається в дитячому таборі, де кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, оздоровлюється, цікаво, з користю проводить час. Вона побажала дітям приємного та активного відпочинку, зміцнення здоров’я та незабутніх вражень, а працівникам табору нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі.
           Після офіційної частини вихованці табору відправилися на смачний обід, а опісля  представили цікаву концертну програму: співали пісні, читали вірші, виконували сучасні танці.


Немає коментарів:

Дописати коментар