23.12.20

Учні Стрілецького НВК - учасники Всеукраїнського онлайн конкурсу "Безпечний інтернет"

 З 15 листапада по 19 грудня учні 5-9 класів Стрілецького НВК під керівництвом учителя  інформатики Лещука Романа взяли участь у  Всеукраїнському онлайн конкурсі "Безпечний інтернет", організованим освітнім порталом "На урок".

"Безпечний інтернет" - безкоштовний конкурс, який об'єднує всіх, хто користується інтернетом, та допомагає учням  отримувати максимум користі, часу,  проведеного за комп'ютером. Головна мета конкурсу — нагадати про необхідність інформування учнів про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в інтернеті, допомогти школярам засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, отримані раніше, сформувати інформаційну грамотність, яка рятуватиме учнів від неприємностей, що можуть очікувати в інтернеті. В основі завдань — не тільки шкільна програма з інформатики, а й цікаві та важливі питання, з якими стикається кожна дитина, коли користується комп'ютером, планшетом, смартфоном та виходить в інтернет.

За результатами конкурсу переможці були нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, учасники отримали іменні сертифікати.





Немає коментарів:

Дописати коментар