10.02.21

День безпечного Інтернету у Стрілецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”, метою якого є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій. Учні Стрілецького ЗЗСО І-ІІ ступенів (директор Аліція Балух) також взяли активну участь у заходах, присвячених Safer Internet Day.

  В кабінеті інформатики працював  «кінозал», де учні   переглянули навчальні відеоролики  про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання, після перегляду обговорювали  побачене. Також учні ознайомились з 10-ма  золотими правилами безпеки в Інтернеті.

На сервісі LearningApps.org учні 5 класу через цікаву вікторину навчалися правильно спілкуються онлайн. Учні 6 класу пройшли онлайн тестування на порталі «На урок», учні 7 класу на багатофункціональному сервісі Online Test Pad.

Учні 8-9 класів   взяли участь  в Safer Internet Day Challenge 2021, організовааним   академією  Cisco та провідними університетами України. Пройшовши короткий тест, учні протестували безпечність своєї поведінки в цифровому світі,  в навчальній грі з використанням інстументу Quizlet перевірили  знання основних термінів з кібербезпеки та позмагалися за звання Кібергерой дня.




Немає коментарів:

Дописати коментар