13.09.22

День фізкультури та спорту у дошкільнят

    Сьогодні в дошкільному закладі (вихователь Пельчар Л. І. і асистент вихователя Рифяк Н. М.) проходив День фізкультури та спорту, який мав на меті ознайомити діточок з різними видами спорту, формувати звичку піклуватися про своє здоров’я. спонукати дітей до активності і самостійності під час виконання різних завдань.Закріпити вміння дітей швидко бігати, стрибати долаючи перешкоди; формувати у дітей відчуття відповідальності, бажання бути кращими, стремління до перемоги. Виховувати почуття колективізму, дружби, прагнення бути здоровими та веселими.
    Дошкільнята традиційно виконали ранкову гімнастику, вивчили нову руханку, ознайомилися з різними видами спорту і значенням рухової активності, переглядаючи дидактичний фільм. Протягом дня вихованці з великим захопленням грали у цікаві рухливі ігри, брали участь у іграх-естафетах і веселих спортивних змаганнях.
День пройшов весело, цікаво та пізнавально, адже всі заходи мали на меті викликати у дітей бажання займатися спортом, берегти своє здоров’я, а головне – завжди бути у гарному настрої і доброму гуморі.





Немає коментарів:

Дописати коментар