07.06.17

Спортивний фестиваль

З 1 по 6 червня 2017 учні Стрілецького НВК брали участь у ХХІІІ Міжнародному фестивалі спорту, який відбувся у м. Замосць (Польща).
Метою фестивалю, який проходить щорічно, є популяризація фізичної культури та спорту як одного із способів проведення дозвілля та зміцнення дружніх стосунків між дітьми, підвищення мотивації до занять оздоровчою культурою, ознайомлення їх з культурою і звичаями Польщі. Учасникам були запропоновані різноманітні рекреаційні та спортивні заходи. Змагання проходили з таких видів спорту: футболу, волейболу, бадмінтону, легкої атлетики. Свої країни у Фестивалі представляли діти та молодь  Білорусії, Словаччини, Литви, Польщі, України.
Учні нашої школи брали участь у змаганнях з футболу та легкої атлетики. Представниками команди з футболу були Ковальський Давід, Дорош Патрик, Дорош Вєслав, Дорош Артур, Лопатько Богдан, Ковальський Максимільян, Вйонцек Марек, Кава Алєксандер. Команду з легкої атлетики представляли Круховська Катажина, Мазур Патрик, Мазур Дамян, Галавін Адріан, Стасячек Габріеля, Ковальська Фаустина. П’ять днів захоплюючої, емоційної боротьби принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань, на спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера.

Переможців по закінченню спортивних змагань було нагороджено дипломами та кубками. Кращим воротарем змагань став учень нашого НВК Кава Алєксандер.






Немає коментарів:

Дописати коментар