07.06.17

Тиждень цікавинок у «Світлячку»

         При Стрілецькому НВК продовжує роботу пришкільний табір «Світлячок».  Впродовж тижня  відбулися масові заходи, інтелектуальні вікторини, конкурси малюнків «Світ очима дітей», «Ми діти твої, Україно»,рухливі ігри та забави.
       Надзвичайно цікаво пройшов День боротьби із шкідливими звичками (02.06.17р.)  Він проводився з метою  залучення дітей та молоді до здорового способу життя, профілактики соціально небезпечних хвороб та негативних явищ в молодіжному середовищі, приділяючи особливу увагу профілактиці ВІЛ/СНІДу. Школярі набували необхідних знань і навичок зі здорового способу життя та запобігання  шкідливим звичкам. Перегляд  мультфільму «Уроки тітоньки Сови. Казка про шкідливість паління»  виявився повчальним для дітвори.
        Не  менш різноманітним був  День Землі, який розпочався молитвою та бесідою про святкування  в родинному колі «Зіслання Святого Духа». Учні разом  з вихователями  Пилявкою О.Ю.  та  Кордек Л.С. провели екскурсію до парафіяльного  костелу та зрозуміли  значимість  духовних цінностей в житті людини.
       Своїми малюнками учасники конкурсу «Земля - наш спільний дім» прагнули докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси природи й життя на Землі.
       Тож шануйте своє здоров’я, ведіть здоровий спосіб життя та дбайте про чистоту навколишнього середовища!                
       Тиждень для учасників табору пролетів як один день.








Немає коментарів:

Дописати коментар