10.02.18

Мій Дідусь, моя Бабуся

У Стрілецькому НВК  під керівництвом  вчителів  початкових класів, Мазур Ренати і Данилко Ірини, відбувся виховний захід «Мій Дідусь, моя Бабуся».
 Метою даного заходу було виховати в учнів почуття шани, поваги та любові до своїх найрідніших.
Гарний настрій дарували гостям Анна Вйонцек, Анна Городечна, Домініка Городечна, співаючи пісні. Веселі та кумедні сценки про буденне життя бабусь і дідусів відобразили Анета Гібала,  Лукаш Ковальський,  Марек Стасячек, Анна Вйонцек, Патриція Куснеж. Декламували вірші першокласники. За це їх нагородили гучними оплесками. На завершенні виступу учні заспівали своїм бабусям і дідусям «Многая літа» та подарували листівки з найкращими побажаннями.

 
  В садочку була чудова декорація, яку виконала вихователь, Пельчар Лілія Іванівна. Діти підготували цікавий виступ в формі телепередачі- гри, де були дві команди: онуки і онучки, а також ведучі. Ведучі задавали дітям питання, на які онуки і онучки відповідали, а поміж тим співали веселі пісні про бабусю і дідуся. На закінчення виступу дошкільнята заспівали пісеньку про велику любов до своїх бабусь і дідусів, і послужили їм до цього червоні сердечка.




Немає коментарів:

Дописати коментар