22.02.18

Небесна Сотня у вирій полетіла

                                                                           Небесній Сотні, шана й молитви
                                                                                                За чисті душі, що злетіли в небо
                                                                           Їм шлях високий, Боже, освяти
                                                                           І в мирі, Господи, прийми до себе
      
  Майдан став символом боротьби,  символом утвердження прагнень до європейських цінностей. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі,  і більшість із них – молоді, сильні, ті, що тільки починали жити.
У Стрілецькому НВК  20.02.2018р. відбувся захід,  присвячений вшануванню пам’яті  Героїв Небесної Сотні. Основною метою було прищепити любов до рідної землі, виховувати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідним громадянином держави.
Виховний захід розпочався тужливою піснею  «Пливе кача по тисині». Вчитель історії Пилявка О.Ю. пригадала  перебіг хронологічних подій, звернула увагу на причини Революції Гідності та з’ясувала її значення. З трепетом душі школярі переглядали відеоматеріали « Обличчя Майдану».  Учні 8-9 класів декламували вірші, відчувши героїчний дух всіх подій, що відбувалися на Майдані.
Діти запалили свічку пам’яті та хвилиною мовчання віддали шану усім Героям Майдану,  Героям АТО та солдатам, які не повернулися до своєї домівки.  На завершення  пролунала "Молитва за Україну"
Найбільше болить серце за те, що і досьогодні кровоточать рани, обливається кров’ю вкраїнська земля від материнських сліз.  Герої Небесної Сотні залишаться у нашій пам’яті сьогодні, завтра і завжди, тому що Герої не вмирають!
Героїчна  Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши Ангелами-Охоронцями кожного із нас.



Немає коментарів:

Дописати коментар