05.04.18

У Стрілецькому НВК пройшов Місячник озеленення, прибирання та благоустрою і День довкілля

З метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою та поліпшення стану пришкільної території з 12 березня по 5 квітня у Стрілецькому НВК пройшов Місячник озеленення, прибирання та благоустрою і День довкілля. Видано наказ від 13.03.2018р. № 31 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля у НВК» та розроблено заходи.
Усі школярі активно взялися до роботи: грабали листя, підмітали доріжки, збирали сміття. 
Учні старших класів прибирали територію навчально-виховного комплексу та прилеглу до неї. Під керівництвом вчителя трудового навчання Куц М.І. діти висаджували саджанці дерев і кущів. Техпрацівниками було побілено дерева та бордюри. В рамках проведення місяця благоустрою та озеленення, представники учнівського самоврядування прибирали територію цвинтаря. Усі учасники навчально-виховного процесу долучилися до екологічної акції «Здай макулатуру – збережи дерево!». До Всесвітнього дня води проведено вікторину «Вода – наше життя». Учні взяли участь у акції «Годівничка».



Квіти в класних кімнатах - це не тільки краса, а ще й запорука гарного здоров’я. Школярі садили кімнатні квіти для озеленення приміщень. Результат тішить око: чисте подвір’я, ошатно побілені бордюри та дерева, впорядковані клумби.
Провідний інженер-гідротехнік експлуатаційної дільниці Мостиського УВГ Матуш І.В. провела інформаційно-просвітницьку роботу з нагоди проведення Місячника благоустрою, з метою підвищення свідомості і обізнаності населення прочитала лекцію пов’язану з вирішенням проблеми збереження водних ресурсів 
Незважаючи на досить холодну березневу погоду учасники попрацювали плідно та згуртовано, тим самим зробивши свій невеликий внесок у збереження природи та створення затишного оточення на пришкільній території.



Немає коментарів:

Дописати коментар