17.09.18

Тиждень фізичної культури і спорту

      З метою пропаганди  здорового способу життя з 10.09. по  14.09.2018 року в Стрілецькому НВК проводився Тиждень фізичної культури і спорту, який був присвячений темі: «Спорт –це ключ до здоров’я».
     Під час проведення тижня  робота вчителів фізичної культури, а також класних керівників була спрямована на: виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя, покращення  здоров'я, придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту, залучення учнів  до систематичних занять фізичною культурою і  спортом, виховання  колективізму  і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості,  спортивного  азарту.
     Тиждень був насичений змаганнями, конкурсами, спортивними заходами, виховними годинами. Дошкільнята грали у цікаві рухливі ігри, виконували нетипові вправи і брали участь в спортивних конкурсах. Для школярів молодших класів були проведені естафети «Веселі старти». Учні 5 і 6 класу розіграли мач міні-футболу, а учні 8 і 9 класу заграли у волейбол. Переможцями стали учні 5 і 9 класу. Цікавий Олімпійський урок  підготували учні 8 класу.
     Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу.






Немає коментарів:

Дописати коментар