21.09.18

«Хай буде мир для України!» -


                                                   «Хай буде мир для України!» -
                                                    Всі просять: доньки і сини.
                                                    Молитви наші Богу линуть,
                                                    Щоб більше не було війни.
Мир на Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців,  котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа.
21 вересня у Стрілецькому НВК було проведено Міжнародний День Миру.
         Основною метою було сформувати в учнів розуміння єдності, привернути увагу школярів до проблеми мирного співіснування на Землі, необхідності згуртування людства для досягнення миру;  сформувати негативне ставлення до агресії, зла, ненависті; виховувати почуття взаємоповаги, толерантності, гуманності.
         В цей сонячний день, учні  випускали голуби в знак солідарності, з проханням донести до кожної країни світу, що діти України - за мир.
         В класах проведені бесіди та години спілкування «Мир на планеті – щастя всім дітям». Відбулася виставка дитячих малюнків «Мир очима дітей». Пилявка Оксана Юріївна, вчитель історії, провела інформаційний журнал «Міжнародний день миру».
         Тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир і спокій, зміцнюється економіка, добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни держави.
         Мир- це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру немає дитинства, немає майбутнього!



Немає коментарів:

Дописати коментар