02.10.18

Тиждень географії в Стрілецькому НВК


Кожен учитель мріє про те, щоб учні цікавилися його предметом, адже в цьому є запорука успішного навчання.
З метою поглиблення в учнів знань з географії, розширення їхнього світогляду, розкриття ролі географії в житті суспільства, розвитку у вихованців творчості, самостійності, виховання інтересу до вивчення предмету в Стрілецькому НВК з 24 по 28 вересня 2018 року був проведений тиждень географії.
Вчитель географії, Пилявка Оксана Юріївна, за допомогою відеоролика провела уявну подорож «Дивовижні місця світу». Не менш цікавою була презентація «Неймовірна природа України». Вихованці мали можливість дізнатися багато невідомого і пізнавального про наймальовничіші куточки світу та рідного краю.
          

Учні здійснили «Мандрівку в країну Кросвордію». Відбувся конкурс знавців географії «По материках і океанах». Здійснивши екскурсію материками та океанами, юні географи мали можливість продемонструвати свої знання про перші географічні відкриття та дослідження рельєфу, клімату, флори й фауни материків. Найкращі знання показали такі учні, як Куц А. (9 клас), Ковальська М. (9 клас), Гірняк Ю.(9клас), Колесницький Р. (8 клас) та Ковальський Я. (8 клас).

Тиждень географії виявився насиченим, довів, що географічна наука корисна у сучасному світі і захоплює своїми цікавими фактами та відкриттями. Тому проведення тижня географії є доцільною, ефективною і потрібною формою роботи з учнями.


Немає коментарів:

Дописати коментар