05.10.18

Всесвітній день тварин

День тварин -  це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім’ї.
4 жовтня у Стрілецькому НВК вчитель біології та хімії Логін М.С. провела «Урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин».
Метою заходу було поглиблювати знання учнів про життя тварин, вчити бачити прекрасне навколо себе, розвивати пізнавальну активність учнів, уміння аргументовано висловлювати свою думку, виховувати любов до рідної землі і дбайливе ставлення до неї.
        З учнями вчителька обговорла важливі питання ставлення до тварин, піклування про них та відповідального поводження з ними.
Логін М.С. провела зоовікторину «Я у світі не один, що я знаю про тварин». Учні відгадували загадки, розгадували кросворди про тварин, відновлювали прислів'я та приказки у яких переплутані слова, пояснювали їх зміст. У ході заходу було проведено конкурси «Що про пташину знаю я», «Хто у лісі господар», «Плутанина». Учні переглянули відео «Цікаві факти про тварин».
Учні 9 класу оформили книжкову виставку «У світі тварин».
Школярі принесли до школи  домашніх улюбленців: котів, собак, голубів та розповідали про них.
4 жовтня прекрасний привід проявити любов до братів наших менших, адже саме в цей день відзначають Всесвітній день тварин. Це свято шанують не тільки представники природоохоронних організацій, а й просто звичайні люди, в житті яких тварини займають особливе місце.



Немає коментарів:

Дописати коментар