22.02.17

Охорона праці очима дітей

              Проблема безпеки дитини, її уміння захистити себе в навколишньому середовищі була і залишається актуальним питанням. Добираючись з дому до школи і навпаки, йдучи рідною вулицею, школярі постійно перебувають у небезпеці.
  У нашому НВК профілактиці безпеки життєдіяльності учнів приділяється значна увага з боку адміністрації школи, вчителів предметників, класних керівників.
  Протягом тижня учні сумлінно віднеслися до конкурсу «Охорона праці очима дітей», який спрямований  на  інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до свого здоров’я, формування навичок безпечного поводження з електроприладами, закріплення правил дорожнього руху, надання першої медичної допомоги, знання учнів про правила безпечної поведінки.
   В процесі  підготування малюнків школярі з’ясували негативний вплив шкідливих звичок на організм людини.
  Учні початкових класів  брали участь у вікторині на тему «Бережи своє здоров’я». У п’яницю учні захищали свої міні – проекти «Охорона праці очима дітей», в яких вони робили головний  акцент на відповідальність за свої вчинки, своє власне здоров’я та оцінили небезпеку щоденного життя. Чергові учні у цей день посилили контроль за чергуванням у школі. В кінцевому  результаті діти  відпрацювали навички аналізу ситуації й та оцінювання небезпеки щоденного життя.
        Конкурс був надзвичайно повчальним, тому що  такі заходи запобігають      загибелі та травмуванню дітей при виникненні надзвичайних ситуацій.

1 коментар:

  1. Це дуже цікава історія!) Я дуже довго розглядав малюнки! Сам працюю охоронником в Орлані http://www.orlan.kiev.ua/ Завтра хлопцям роскажу цікаву новину=) Вони будуть раді! Де ще знайти такі малюнки про охронника?

    ВідповістиВидалити