04.10.17

День дошкілля

         У неділю 24 вересня  в Україні відзначали День дошкілля. З цієї нагоди діти Стрілецького навчально-виховного комплексу підготували свято, яке відбулося 26 вересня в приміщенні садочку «Сонечко».
        Головна мета свята – наголосити на цінності й важливості дошкільного віку для формування особистості та подальшого життя людини, привернути увагу різних верств населення до дошкільної ланки освіти, показати  творчий потенціал педагогів-дошкільників, підвищити психологічно-педагогічний рівень батьків , підтримувати  гарну традицію на майбутнє.
      Зранку вихователь, Пельчар Лілія Іванівна, разом із дітьми і помічником вихователя, Городечною Юлією Іванівною, прикрасили заклад кольоровими кульками, привітаннями. В садочку звучала весела музика. Пізніше відбувся святковий концерт «Весело і кольорово в нашому садочку». На свято були запрошені батьки. Діти віршиками, пісеньками  і танцями показали, який їхній садочок чудовий, і які вони розумні дошкільнята.
      Після святкового концерту були оголошені результати конкурсу на найкращий малюнок «Мій дитсадок». Усі роботи були гарні, цікаві і показували різні сфери дошкільного життя. Журі вибрало роботу Кордека Томаша, в якій були поєднані різні техніки.

       Усі учасники свята отримали безліч позитивних емоцій.


Немає коментарів:

Дописати коментар