06.10.17

Міжнародний спортивний фестиваль шкільної молоді у Замості

Міжнародний  спортивний фестиваль вкотре об’єднав українську і польську молодь. 27-30 вересня 2017 р. учні 6-9 класів Стрілецького НВК з керівником Логін М.С. відвідали місто Замость (Польща) з метою участі в ІV Міжнародному спортивному фестивалі шкільної молоді, в якому були задіяні команди з України та Польщі.
28 вересня учасники зібралися на стадіоні легкоатлетичного осередку спорту і рекреації, де взяли участь у різних легкоатлетичних дисциплінах: стрибки в довжину, метання малого м’яча, біг на короткі дистанції (60,100 та 300 м). Цього ж дня команда хлопців Стрілецького НВК 2003-2004 р.н. разом з командами шкіл м.Мостиська, м.Львів  та м.Замостя взяла участь у змаганнях з міні-футболу.
За результатами змагань команда Стрілецького НВК зайняла почесне ІІІ місце в змаганнях з легкої атлетики в рамках Міжнародного спортивного фестивалю шкільної молоді, за що була нагороджена кубком та дипломом. За участь в змаганнях з міні-футболу та спортивних змаганнях учні були відзначені дипломами.
Під час перебування в м. Замості учні також відвідали музей зброї «Арсенал», місцевий парк, національний парк Розточчя, мали екскурсії по старовинному місту.
Учасники, як справжні олімпійці боролися за перемогу та повні цікавих вражень повернулися додому.
Висловлюємо велику подяку організаторам спортивних змагань, які запросили наших дітей у Замость.



Немає коментарів:

Дописати коментар