10.11.17

Педагогічні читання «Педагогічне новаторство: ретроспектива і сучасність» у Стрілецькому НВК

      На сучасному етапі освіта виступає одним із головних чинників розвитку людини. XXІ століття – це епоха  високотехнологічного і громадянського суспільства,  що насамперед  ґрунтується на освіті і вихованні. Тому пошук нових, більш ефективних моделей навчально-виховного процесу та вивчення досвіду педагогічного новаторства є актуальною і своєчасною проблемою.  
            Педагоги  Стрілецького НВК постійно  працюють над вдосконаленням своєї фахової та методичної майстерності. 02 листопада відбулися  педагогічні читання «Педагогічне новаторство: ретроспектива і сучасність», основною метою яких були проблеми та питання  присвячені педагогічному новаторству.                Доповіді на дану тематику підготували педагоги, які атестуються в цьому навчальному році:
        Куц Т.І., вчитель англійської мови, виступила з доповіддю
  « Новаторство: минуле та сьогодення» ;
        Кінаш Е.Е., вчитель польської мови та літератури, проаналізувала творчість вчителів –новаторів;
         Кусеж Г.А., педагог-організатор, підготувала матеріал «Модель учителя – новатора».
          На педчитаннях  не просто обговорювалися певні теми, а велася дискусія щодо   проблеми невстигаючих дітей,  дії окремих учнів. Підсумовуючи вище сказане,  вчителі дійшли до висновку, що  для ефективної роботи необхідно враховувати  психологічні та індивідуальні особливості кожного учня.
        Робота педагогічних читань була плідною і цілеспрямованою. Всі учасники заходу обмінялися досвідом та своїми думками.




Немає коментарів:

Дописати коментар