27.11.17

Відкритий урок з фізичної культури

В четвер 23 листопада вчитель, Пельчар Лілія Іванівна, провела відритий урок з фізичкої культури в 6 класі по модулю « Баскетбол ».  На занятті побували вчителі фізичної  культури Мостиської ОТГ.
Метою уроку було закріплення правил техніки безпеки на уроках з баскетболу, повторити правила гри, навчити виконувати ведення і передачу  м’яча,  сприяти формуванню в учнів навичок здорового способу життя. Виховувати морально-вольові якості: дружбу, взаємодопомогу, відповідальність за свою команду під час проведення гри.
На уроці було поєднано теоретичну і практичну частини.  В формі мультимедійної  презентації була представлена теорія з техніки безпеки, історія виникнення баскетболу і правила гри. Учні виконували різні вправи на місці і в русі з баскетбольними м’ячами. Працювали на станціях з ведення м’яча, закріпили  техніку передачі м’яча двома руками від грудей і однією рукою від плеча. Фінальним елементом основної частини уроку була рухлива гра «Баскетбол з резиновим м’ячем».
 Урок пройшов у жвавій та емоційно-насиченій атмосфері. Поставлена мета була досягнена. Учні із задоволенням виконували завдання вчителя.

   


 

Немає коментарів:

Дописати коментар