25.03.18

Атестація педагогічних працівників


        Та підставі Типового положення про атестацію педагогічних працівників України організовано та проведено атестацію педагогічних працівників НВК у 2017-2018 навчальному році. Атестаційна комісія прагнула протягом атестаційного періоду підійти з об’єктивністю в оцінюванні діяльності педагогів, комплексної оцінки професійної діяльності педпрацівників,  підвищення їхньої відповідальності за результат своєї роботи.

      Під час атестаційного періоду у НВК були створені всі умови для успішного проведення атестації, своєчасно видані необхідні накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації. Атестація базувалася на принципах демократизму, колегіальності, доступності та гласності, неперервної самоосвіти й самовдосконалення.
      У 2017-2018 навчальному році проатестовано: 3 вчителів, 1 вихователя, 1 педагога-організатора та бібліотекаря, що становить 27% від загальної кількості педпрацівників НВК. Усі працівники, які атестувалися, своєчасно пройшли курси підвищення кваліфікації за фахом при Львівському ЛОІППО. 

      За наслідками атестації педпрацівників:
- порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня про присвоєнння кваліфікаційної категорії “спеціаліст вищої категорії”- 1;- відповідає раніше присвоєній кваліфікайійній категорії “спеціаліст першої категорії”- 1;
- присвоєно кваліфікаційну категорію “спеціаліст першої категорії”- 2;
- присвоєно кваліфікаційну категорію “спеціаліст другої категорії”- 2.

   







Немає коментарів:

Дописати коментар