31.03.18

День Землі у Стрілецькому НВК

20 березня 2018 р в Стрілецькому НВК вчитель біології Логін Марія Степанівна провела відкриту інформаційну годину «Земля – наш спільний дім». 
Метою заходу було ознайомити дітей із екологічними проблемами людства, допомогти усвідомити, що кожна людина несе персональну відповідальність за майбутнє нашої планети, виховувати в учнів любов та повагу до природи, шанобливе ставлення до Землі. 
Учні переглянули презентацію «Живе обличчя моєї Землі», відеоролики «Збережемо природу Землі разом», «Крик Землі», «Сміття України в цифрах і фактах». Школярі закликали однолітків та вчителів приєднатися до акції «Година Землі». 
В школі пройшли заходи присвячені цій важливій події. Усі учасники навчально-виховного процесу долучилися до екологічної акції «Здай макулатуру – збережи дерево!». До Всесвітнього дня води проведено вікторину «Вода – наше життя». Квіти в класних кімнатах - це не тільки краса, а ще й запорука гарного здоров’я. Школярі садили кімнатні квіти для озеленення приміщень.
Слід пам’ятати, що Земля – це неоціненний дар, подарований нам природою, це – наш спільний дім, тож берегти її – наш священний обов’язок.




Немає коментарів:

Дописати коментар