30.03.18

Стрілецький НВК долучився до Всеукраїнської екологічної акції «Здай макулатуру – збережи дерево»




         Гасло «Збери макулатуру - збережи дерево!» відоме всім, тільки кожен вкладає в нього свої емоції і почуття. Хтось готовий тут же зайнятися такою важливою справою, а хтось буде і далі миритися з тим, що вирубують ліси заради паперу, коли частина його можна зробити з вторсировини. Але учні Стрілецького НВК миритися з тим, що вирубують ліси, не хочуть.
У березні в Стрілецькому НВК пройшла традиційна акція зі збору макулатури під гаслом «Здай макулатуру - збережи дерево!» Перед тим як приступити до практичної частини, члени учнівського самоврядування  оголосили про акцію, оформили стенди і розробили пам'ятки, на яких дітям пояснили для чого  потрібно і важливо збирати макулатуру. Щоб зробити папір треба вирубати безліч дерев, які росли довгі роки. А посадити нове дерево і виростити - це великі витрати і зусилля. До того ж, щоб виростити добре дерево потрібно в середньому чекати 50 років. Масова вирубка насаджень призводить до великих негативних наслідків. Тому дуже важливо здавати макулатуру!
Протягом декількох днів діти приносили в НВК різні паперові відходи.  В рамках Всеукраїнської  екологічної акції  «Здай макулатуру – збережи дерево»   наші учні здали 64 кг макулатури Але чи тільки грошима  вимірюється користь від подібної акції? Збереження навколишнього середовища в чистоті, спільні справи, міцна дружба і багато іншого, що робить наше життя кращим!




Немає коментарів:

Дописати коментар